Room 1
Adults
Children

Izleti

Tijekom boravka u Dubrovniku možemo Vam preporučiti posjet:

Dubrovačke zidine - Obavezno posjetite dubrovačke zidine i sami Stari grad koji je pod zaštitom UNESCO-a kao jedan od najznačajnijih svjetskih povijesnih spomenika.

Lokrum - Lokrum je najljepši među otocima dubrovačkog arhipelaga i nekadašnja ljetna rezidencija Maksimilijan Habsburškog, Lokrum. Obrastao je mediteranskim raslinjem, magnolijama, agavama i palmama, a zbog iznimne ljepote otok je proglašen specijalnim rezervatom šumske vegetacije. Do njegavozibrodica iz Stare gradske luke.

Trsteno i arboretum - Posjetite mjesto Trstenom u kojem se nalazi prekrasni renesansni botanički vrt sa zbirkom stoljetnih biljaka koje su donosili dubrovački pomorci iz svih krajeva svijeta.

Ston i Stonske zidine - Posjetite Ston i prošetajte po obrambenom zidu iz 14. st. Zbog svoje monumentalnosti nazvan "europskim kineskim zidom" okruživao je grad koji je već 1581. imao vodovod i kanalizaciju. Poznat je još po starim solanama iz vremena Dubrovačke Republike i po izvrsnim kamenicama iz vlastitog uzgajališta.

Grad Korčula - Dubrovnik u malom, prekrasan gradić na otoku Korčuli. Do njega ćete najbrže doći trajektom iz Orebića na poluotoku Pelješcu. Obavezno posjetite Katedralu iz 15. stoljeća, Gradski Muzej te prošetajte malim, uskim ulicama ovog prekrasno očuvanog grada.

Nacionalni park Mljet - na otoku Mljetu - jedan od 7 nacionalnih parkova Hrvatske. U oazi mira i tišine uživajte u ljepoti Velikog i Malog jezera. No, to nije sve. Zato, dođite, upoznajte Dubrovnik , upoznajte Hrvatsku! Bit ćete ugodno iznenađeni.

No, to nije sve. Zato, dođite, upoznajte Dubrovnik , upoznajte Hrvatsku! Bit ćete ugodno iznenađeni. Dobro nam došli!

©2019 VILA MICIKA , DUBROVNIK CROATIA. ALL RIGHTS RESERVED

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline